středa 10. února 2016

Víte že existují sítě proti hmyzu i polétavému prachu a pylu?

Člověk by nevěřil, že se vyrábějí tak dokonalé sítě proti hmyzu, že obyvatele domu nebo bytu dokážou ochránit nejen před mouchami, komáry, vosami a muškami – dokonce i před prachem a pylem. Jak je to možné? Běžné sítě proti hmyzu, které známe, mají určité mezery v síťování, jež prach a pyl propustí. 
Oproti tomu speciální protipylové sítě jsou vyrobeny z materiálu se speciální úpravou z poplastovaného sklolaminátového vlákna, jež je vyhovující především pro alergiky a osoby se zvýšenou citlivostí na prach. Není proto problém tyto speciální sítě instalovat pouze v obdobích, která jsou pro alergiky nejnebezpečnější. 


Veškeré dodávané sítě proti hmyzu jsou důkladně popsány na webových stránkách Climax.cz. Doporučuje je devět z deseti alergiků.
Všechny sítě, které jsou zájemcům k dispozici, se vyznačují vyvedením v barvě černé, šedé nebo transparentní, záleží na každém jedinci, jakou barvu si vybere. Stejně tak je k prodeji množství typologií sítí proti hmyzu, jež se hodí na všechny myslitelné tvary a velikosti oken. Máte veliká francouzská okna? Není problém, sítě se dají vyrobit na zakázku. Potřebujete sítě proti hmyzu do kulatých oken? 
To také není pro Climax oříškem, zvolit si můžete opravdu jakýkoliv tvar. 


Zajímavostí jsou zesílené sítě proti hmyzu, které se dávají do dveří či oken v domácnostech, kde žijí domácí zvířata. Ta by mohla sítě zničit. Proto jsou vyvedena ve speciální zesílené úpravě.

Pro úplnost dodejme, že se liší sítě proti hmyzu také v jejich upevnění. Zájemci si můžou vybrat sítě pevné, které jsou v rámu umístěny nastálo, dále otevírací síťové dveře, posuvné sítě, rolovací sítě okenní, rolovací sítě dveřní a plisé sítě. Před nákupem doporučujeme dobře si rozmyslet, jak často budeme konkrétní okna nebo dveře otevírat a který ze zvolených typů sítí nám bude přesně vyhovovat. Stejně tak i barvu je třeba si vybrat uvážlivě. Pokud si koupíme sítě, jež nebudou vidět, může se nám stát, že sítí my nebo návštěva snadno projdeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.